Festival info

Het festivalterrein is geopend op 18 juni 2022 van 18:00 – 01:30.
Locatie voor het festival is de ijsbaan in Vroomshoop. De sfeer op deze bosrijke locatie is ons inziens uniek te noemen! We realiseren ons dat deze locatie een leefgebied is voor vele dier- en plantsoorten. De organisatie zal ieder jaar weer bekijken wat de meest effectieve maatregelen zijn om verstoring van de habitat van deze dier- en plantsoorten te voorkomen.
Voor de bezoekers uit omgeving Vroomshoop is het een goede optie om per voet of fiets te komen, zodat je ongehinderd het terrein op kan. De fiets dient in de fietsstallingen te worden geparkeerd. Daarnaast is het festivalterrein uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Met buslijn 81 kan je uitstappen voor het festivalterrein (halte Zwembad Vroomshoop). Er is beperkte capaciteit voor het parkeren van auto’s.
De minimumleeftijd is 15.
Ja. Op het festival is de sfeer ongedwongen en lekker vrij, maar als er dan toch 1 verplichting mag zijn: juist, een ID.
Het Forest Hill Festival gaat voor de combinatie dance/hardstyle, rock op twee verschillende podia. Bij de dance/hardstyle op de mainstage kun je bekende DJ’s verwachten. Op de rockstage staan authentieke en kwaliteitsbands.
Er is geen code, als je je er maar goed bij voelt! Het is een zomers festival in het bos, dus hopelijk kunnen de korte broeken/rokjes en teenslippers uit de kast worden gehaald.
Er is volop eten en drinken op het terrein aanwezig. Het is niet toegestaan om zelf drinken mee te nemen, er kan worden gefouilleerd op het terrein.
Cash en pin.
Nee. Gelet op de klimaatverandering en de mogelijkheid tot pinbetaling denken we dat dat de jas en portemonnee binnenkort geschiedenis zijn.
Die kun je zelf meenemen. We hebben geen verkooppunt.
We zijn geen anti-rookgebied, maar stimuleren het ook niet door sigaretten te verkopen.
Er zijn volop WC-ruimtes aanwezig voor beide geslachten.
Er kan een PB’tje worden gestuurd via Facebook of een email naar info@foresthillfestival.nl.
Een maand voorafgaand aan het festival zal de definitieve line-up worden doorgegeven. Daarvoor wordt op facebook regelmatig een artiest gepresenteerd.

Tickets

De eersten zijn het voordeligst. Het is bij Forest Hill Festival mogelijk om een early bird ticket aan te schaffen in de eerste week/weken van de voorverkoop. Een early bird ticket kost maar 15 euro. Hierna worden de reguliere tickets verkocht, zowel online als op de fysieke voorverkooppunten, dan kost een kaartje 20 euro. Bij de ingang nog een ticket kopen? Dit kan wanneer wij niet zijn uitverkocht. Een ticket kost dan 25 euro.
Via www.foresthillfestival.nl en/of via de voorverkoopadressen DNNS Fashion (Vroomshoop), Readshop (Den Ham) of het Trefpunt (Daarlerveen).
Via ideal of contant (bij voorverkoopadressen)
Dan kun je een PB sturen naar onze facebook-pagina of een email naar info@foresthillfestival.nl.
Inruilen is helaas geen optie. Dus hopen op je vrienden…

Bereikbaarheid

Zoals jij wilt! Er zijn voldoende parkeerplaatsen (voor fiets/auto) en ook een taxiplaats bij de entree van het festival.
Lijn 80 (Ommen-Westerhaar) heeft een halte op loopafstand van het festival. Verder worden er geen bussen ingezet.
Hierin hebben wij geen afspraken met taxibedrijven. Zij zullen vast op en neer willen rijden naar ons festival maar dat kun je het beste zelf aan de taxibedrijven in de regio vragen.
Daar kun je niet op gokken, beter is om een taxi te reserveren.
Volop.
Deze zijn ook aanwezig, verlicht.

Gezondheid en veiligheid

Een EHBO-post is zichtbaar ingericht op het terrein.
Dat is alleen mogelijk om mee te nemen met een doktersvoorschrift.
Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, lege camelbags, persoonlijke camera’s, condooms, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen. Twijfel je of je een specifiek voorwerp mee mag nemen? Je kan ons natuurlijk altijd een berichtje sturen via: info@foresthillfestival.nl of Facebook.
Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd. Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en Drinken is niet toegestaan. In verband met de veiligheid van de dieren op het terrein is het niet toegestaan om lachgas mee te nemen. Twijfel je over een bepaald item? Stuur ons gerust een Facebook berichtje of een mailtje naar info@foresthillfestival.nl
De organisatie zorgt voor meer dan genoeg beveiliging. Gelukkig hebben die de afgelopen jaren nauwelijks iets te doen gehad door de goede/gezellige sfeer in het bos.

Pers

Goed om te weten: Het meebrengen van een een (semi-) professionele camera apparatuur is alleen toegestaan met een goedgekeurd persaccreditatie formulier.
Een mail (met daarin de aanvraag) dient voorafgaand aan het festival (uiterlijk een week van tevoren) gestuurd te worden naar info@foresthillfestival.nl.

Volg ons!

Registeren | Inloggen