Forest Hill Info Artwork

Algemene informatie

Tijden

Het festivalterrein is geopend op 23 juni 2018 van 18:00 – 01:30.

Locatie

Locatie voor het festival is de ijsbaan in Vroomshoop. De sfeer op deze bosrijke locatie is ons inziens uniek te noemen!

We realiseren ons dat deze locatie een leefgebied is voor vele dier- en plantsoorten. De organisatie zal ieder jaar weer bekijken wat de meest effectieve maatregelen zijn om verstoring van de habitat van deze dier- en plantsoorten te voorkomen.

Bereikbaarheid

Voor de bezoekers uit omgeving Vroomshoop is het een goede optie om per voet of fiets te komen, zodat je ongehinderd het terrein op kan. De fiets dient in de fietsstallingen te worden geparkeerd. Daarnaast is het festivalterrein uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Met buslijn 81 kan je uitstappen voor het festivalterrein (halte Zwembad Vroomshoop). Er is beperkte capaciteit voor het parkeren van auto’s.

CONTACT

Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons festival? Dan kunt u door het invullen van ons contactformulier contact opnemen met de organisatie en de webmaster van Forest Hill Festival.

Huisregels

 1. Bij het betreden van het festivalterrein kan er gefouilleerd worden.
 2. Ten strengste verboden op het festivalterrein: open vuur.
 3. Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: alcoholische dranken, glaswerk, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera’s met verwisselbare lenzen. Digitale camera’s, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 4. Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen entreekaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
 5. Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.
 6. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 7. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het programma zijn geheel voor eigen risico van de bezoeer.
 8. Op Forest Hill Festival kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door het kopen van een kaartje en het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.
 9. Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.
 10. Forest Hill Festival is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 11. Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken! De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.